Ultra High Power Graphite Electrodes: O le Ki i le Faateleina o le gaosiga o le uamea

O le tele o vaaiga o loʻo tu i luga o le tumutumu o le mauga, o le sili atu foi lea o le pa'ū i totonu o le vanu.O lenei fuaitau e mafai ona faʻaaogaina e faʻamatala ai le graphite electrode plate.

O le kuata lona tolu e le masalomia o le taimi sili lea ona pogisa mo tagata taʻalo graphite electrode.E tusa ai ma fuainumera, o le gaosiga o le graphite electrode i le kuata lona tolu na o le 182,000 tone, i lalo e 24% mai le kuata muamua ma le 30% tausaga i lea tausaga.Ole averesi ole fa'agaioiga ole alamanuia sa na'o sina sili atu ile 50%.

Faatasi ai ma le alamanuia o loʻo tamoe i se tulaga le lelei, e faigata ona mafaufau pe faʻafefea ona ola tagata taʻalo.O le tupe maua atoa o le graphite electrode alamanuia o -1700 yuan / tone, o le gau o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina pe a faʻatusatusa i le kuata mulimuli.Ave Fang Da Carbon (600516), o le kamupani taʻutaʻua i le alamanuia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tupe mama a le kamupani na pa'ū i le 47% i le tolu kuata muamua, o lea na tatau ai ona faʻamalosi lona fusi e ola ai.

Talu ai nei lava na amata ai ona ala mai le graphite electrode, e pei o se sauai ua sasaina, o se faailoga sili atu ona manino o lona tulai mai i aso e ono.

Muamua i luga o tala fou, na faasilasila talu ai nei e le Komisi Europa ua filifili e faamuta lana suʻesuʻega anti-subsidy i graphite electrode system na afua mai i Saina.Lona lua, ina ua uma ona ulufale i le kuata lona fa, avea Oketopa e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le alamanuia ua siʻitia i luga o le kuata-i-kuata, ma o le gau ua faʻaititia i le 334 yuan / tone kuata-i-kuata.

Mo nisi fa'amatalaga fa'amolemole fa'afeso'ota'i la matou kamupani, fa'afetai fa'afetai.

Tala Fou

lē fa'amalamalamaina