Ultra High Power Graphite Electrodes: O le Ki i le Faateleina o le gaosiga o le uamea

Mafaufau i le aʻafiaga o mea faʻapitoa-tamaoaiga, faʻaletonu le tuputupu aʻe i nisi o atunuʻu e faʻaaogaina graphite, ma le gaosiga o uʻamea, faatasi ai ma isi, o le maketi graphite na faʻatauina i le US $ 15,763 Mn i le 2016, faʻatusatusa i le tau maketi o le US $ 16,128. Mn fuafuaina i le lomiga talu ai o le lipoti.O le Fuafuaga o le Maketi i le Lumanai o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga autu i luga o le maketi o le kalafi i le lalolagi i se faʻafouga fou o le lipoti ma tuʻuina atu le tele o maketi faʻasolopito ma le voluma auiliiliga mo tausaga 2012-2016 ma vaʻai e oʻo atu i le 2027.

O loʻo tumau pea le lelei o le vaʻaiga umi i luga o le maketi o le kalafi i le lalolagi atoa, ma le tau o maketi o loʻo faʻamoemoe e siitia i le CAGR o le 6.7% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga 2017-2027. I totonu o ituaiga oloa, Natural and Synthetic graphite e tatau ona faʻalauteleina i se CAGR taua i totonu. tu'utu'uga o tau i le vaitaimi o fa'ata'ita'iga.I totonu o talosaga, o le maketi refractory o loʻo faʻaauau pea ona avea ma nofoaga autu mo le graphite.

Ae ui i lea, o le faʻateleina o manaʻoga mo taʻavale eletise i le lalolagi atoa o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina le manaʻoga mo graphite i le lumanaʻi.O le faatauina atu o graphite ua fuafuaina e tau i le US $ 16,740 Mn i le faaiuga o le 2017. Asia Pacific ua fuafua e maua se tau o sea o le 35.8% i le maketi o le graphite i le lalolagi atoa i le faaiuga o le 2017 ma o loʻo faʻamoemoe e faʻatumauina lona pule i le taimi atoa. vaitaimi vavalo.

Global Graphite Maketi: Vaevaega Su'esu'ega
● I luga o le faavae o ituaiga oloa, graphite synthetic ua faamoemoe e pulea le maketi graphite atoa ona o lona faaaogaina tele i luga o alamanuia taua faaiu-faaogaina.E le gata i lea, o loʻo faʻateleina foi le manaʻoga mo graphite faʻanatura ona o le faʻateleina o le faʻaaogaina i talosaga e pei o maa.O le vaega o le kalafi faʻalenatura na maua ai le 43.3% o le aofaʻi o le aofaʻi i le 2016.
● I luga o le faʻavae o le faʻaogaina, o le vaega refractory e faʻamoemoe e pulea le maketi o le graphite i le lalolagi i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O le vaega o loʻo faʻamoemoe e umia le 42.7% o le aofaʻi o le aofaʻi o le 2027. O le vaega o maʻa o loʻo faʻamoemoeina e avea ma vaega sili ona manaia i le maketi o le kalafi i le lalolagi atoa ma le CAGR o le 10.9% i luga o le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

Tala Fou

lē fa'amalamalamaina